Zakelijk juridisch advies op maat van jouw onderneming

In het hedendaagse economische speelveld is het essentieel om alle aspecten van je onderneming, inclusief de juridische, volledig te begrijpen. Juridische fouten of slordigheden kunnen leiden tot kostbare rechtszaken, verlies van reputatie en zelfs tot het falen van een onderneming. Ons doel is om onze cliënten te voorzien van kwalitatief hoogstaand zakelijk juridisch advies, zonder de hoge factuur van een advocaat. Op die manier kun je vol vertrouwen verder bouwen aan je levenswerk.

Wil je kwaliteitsvol betaalbaar juridisch advies voor je bedrijf?

Laat het ons weten via onderstaand formulier


Onze dienst: zakelijk juridisch advies

Ons team van gespecialiseerde juristen is er om u te begeleiden en te adviseren in al uw zakelijke kwesties. Of het nu gaat om contracten, mogelijke geschillen, werknemers kwesties, intellectuele eigendom, tot zelfs fusies, overnames of herstructureringen, het team van Jouw Jurist is er om u van het beste advies te voorzien.

Bij ons krijgt u toegang tot experts op het gebied van ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht en alle andere rechtsgebieden waarbinnen u meer duiding wilt. We bieden persoonlijk, op maat gemaakt zakelijk juridisch advies dat rekening houdt met jouw specifieke situatie en bedrijfsdoelstellingen. 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden, ook wel de ‘kleine lettertjes’ genoemd, zijn een reeks regels die de relatie tussen een onderneming en hun klanten regelen. Ze zijn ontworpen om duidelijkheid en bescherming te bieden aan beide partijen die met elkaar zaken doen.

Opstellen algemene voorwaarden op maat

Controle algemene voorwaarden en toetsing aan de wet

Advies omtrent geschillen over algemene voorwaarden

B2B & B2C

Contracten

Contracten zijn de ruggengraat van bedrijven. Ze stellen de regels vast die van toepassing zijn op relaties met zakenpartners en werknemers. Contracten moeten correct en waterdicht zijn, anders volgen er al snel problemen.

Handelshuurcontracten

Arbeidscontracten

Interim (arbeidsovereenkomsten voor tijdelijke arbeid en uitzendarbeid)

Adviesverlening & controle van contracten

Algemeen juridisch advies

Wil je wat ondernemen, maar heb je geen idee wat de gevolgen zijn op juridisch vlak? Wil je een volledige doorlichting van je onderneming of een samenwerking met ons? Op onze expertise kun je vertrouwen.

Intellectuele eigendom

Risk assessment en management

Aansprakelijkheid

Vennootschaps- en ondernemingsrecht

Retainer voor kleine vragen en problemen

Heb je vaak kleine vragen of heb je af en toe nood aan een kort advies? Je kan ons betaalbaar op maandbasis inzetten voor bijzonder scherpe tarieven. Wij antwoorden ook in het weekend.

1 uur advies per maand voor 100,-

3 uur advies per maand voor 280,-

5 uur advies per maand voor 440,-

10 uur advies per maand voor 750,-

Onze aanpak

Onze aanpak voor ons zakelijk juridisch advies is gebaseerd op die pijlers: begrijpen, analyseren en adviseren:

Begrijpen: 

We nemen de tijd om uw bedrijf en de bijbehorende juridische kwesties grondig te begrijpen. Elke situatie is uniek en vereist juridisch advies op maat.

Analyseren:

Vervolgens analyseren we het juridisch kader waarbinnen jouw vraag of probleem moet worden gekaderd. We duiken in de rechtspraak en rechtsleer om de beste strategie voor jouw specifieke situatie uit te stipplen.

Adviseren:

Ten slotte presenteren we u ons advies, uitgelegd in duidelijke, begrijpelijke taal. We zorgen ervoor dat u volledig begrijpt wat de implicaties en mogelijke gevolgen zijn van elke juridische beslissing. 

Waarom kiezen voor Jouw Jurist?

We begrijpen dat u vele opties heeft als het gaat om het kiezen van een juridisch adviseur. Dus, waarom zou u voor ons kiezen?

  1. Ervaring: We hebben jarenlange ervaring in het leveren van zakelijk juridisch advies aan diverse bedrijven. Onze deskundigen hebben een grondige kennis van de wet en de zakelijke omgeving.
  2. Gepersonaliseerde service: We begrijpen dat elk
    bedrijf uniek is en bieden daarom maatwerk diensten aan. We luisteren naar uw behoeften en zorgen voor oplossingen die specifiek op uw bedrijf zijn afgestemd.
  3. Toewijding aan kwaliteit: Wij streven ernaar om alleen het beste zakelijk juridisch advies te leveren. Dit betekent dat we ons constant blijven ontwikkelen en bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste wetgeving en juridische trends.
  4. Transparantie: Wij geloven in open communicatie en transparantie. We zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van elke stap die we nemen en dat u het proces volledig begrijpt.

Investeer in de juridische gezondheid van uw bedrijf. Met ons zakelijk juridisch advies kunt u met vertrouwen navigeren in het complexe juridische landschap. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw zakelijke doelen te bereiken.

Neem contact met ons op voor zakelijk juridisch advies

Of u nu een freelancer bent die onzeker is over zijn contracten, een start-up bent die hulp nodig heeft bij het opzetten van een juridische structuur of een gevestigd bedrijf dat te maken krijgt met een mogelijk juridisch geschil, wij zijn er om u te helpen.

Ons team van ervaren juristen staat klaar om u te voorzien van zakelijk juridisch advies van topkwaliteit. Contacteer ons gerust via bovenstaand formulier of op info@jouwjurist.be.

Uw succes is ons succes. Laat ons de juridische complexiteit wegnemen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf leiden. Met ons zakelijk juridisch advies aan uw zijde, kunt u vertrouwen op een veilige en compliant zakelijke operatie.