Jurist voor Bedrijven

Juridische documenten & advies voor KMO’s en startups.

In de snel veranderende bedrijfswereld is het essentieel om jouw onderneming te beschermen met correct juridisch advies en waterdichte juridische documenten, zoals bijvoorbeeld contracten en algemene voorwaarden. Bij Jouw Jurist begrijpen we dat de kosten van een advocaat voor dit soort zaken niet altijd in het budget passen voor KMO’s en startups. Daarom hebben we een team van ervaren juristen om je op een betaalbare manier van dienst te zijn.

We bieden strategisch juridisch advies aan onze cliënten en helpen hen met het opstellen van juridische documenten, zodat ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is – hun bedrijf laten groeien. Ons toegewijde team van juristen helpt met het navigeren door de complexiteit van de juridische wereld. Met onze ondersteuning kun je met vertrouwen zaken doen, wetende dat je juridische zaken in goede handen zijn.

Spreek met een jurist

Wil je een contract doorlichten, je factuurvoorwaarden laten nakijken of heb je een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Veel ondernemers hebben en hekel aan de vele juridische hordes waarmee ze te maken krijgen. En terecht. Bedrijven moeten in ons land aan een hele reeks complexe wetgeving voldoen om legaal te ondernemen.

Maar je juridische zaken op orde stellen hoeft geen lastige en langdradige klus te zijn, noch moet het duizenden euro’s aan advocatenkosten met zich meebrengen.

Simon Steyaert – Founding Partner

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden, ook wel de ‘kleine lettertjes’ genoemd, zijn een reeks regels die de relatie tussen een onderneming en hun klanten regelen. Ze zijn ontworpen om duidelijkheid en bescherming te bieden aan beide partijen die met elkaar zaken doen.

Opstellen algemene voorwaarden op maat

Controle algemene voorwaarden en toetsing aan de wet

Advies omtrent geschillen over algemene voorwaarden

B2B & B2C

Contracten

Contracten zijn de ruggengraat van bedrijven. Ze stellen de regels vast die van toepassing zijn op relaties met zakenpartners en werknemers. Contracten moeten correct en waterdicht zijn, anders volgen er al snel problemen.

Handelshuurcontracten

Arbeidscontracten

Interim (arbeidsovereenkomsten voor tijdelijke arbeid en uitzendarbeid)

Adviesverlening & controle van contracten

Algemeen juridisch advies

Wil je wat ondernemen, maar heb je geen idee wat de gevolgen zijn op juridisch vlak? Wil je een volledige doorlichting van je onderneming of een samenwerking met ons? Op onze expertise kun je vertrouwen en bouwen.

Intellectuele eigendom

Risk assessment en management

vastgoedrecht en omgevingsrecht

Vennootschaps- en ondernemingsrecht

Retainer voor kleine vragen en problemen

Heb je vaak kleine vragen of heb je af en toe nood aan een kort advies? Je kan ons op maandbasis inzetten voor zakelijk juridisch advies tegen scherpe tarieven. Wij antwoorden ook in het weekend.

1 uur advies per maand voor 100,-

3 uur advies per maand voor 280,-

5 uur advies per maand voor 440,-

10 uur advies per maand voor 750,-

Zit je met een vraag? Laat het ons weten.

Contacteer ons