Juridische vertalingen

Vertrouw op ervaren juristen voor al je juridische vertalingen

Onze in-house juridische vertalers hebben de nodige kennis en ervaring om je vertaalopdrachten Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands tot een goed einde te brengen. 

Doordat aan al jouw vertalingen een gediplomeerde jurist meewerkt, kunnen we niet alleen een correcte vertaling aanleveren, maar ook eventuele juridische fouten in het brondocument opsporen. Wij vertalen en controleren contracten, algemene voorwaarden, compliance documents en nog veel meer. Elk document wordt uiteraard in absolute vertrouwelijkheid behandeld.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij bezorgen je een graag een vrijblijvende offerte tegen een scherp tarief beginnende van € 0.10/woord.

Vraag een vrijblijvende offerte

Wil je je juridische documenten vertalen van Nederlands naar Engels of omgekeerd? Vul onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.


Bij Jouw Jurist doen we meer dan louter vertalen. Wanneer wij juridisch vertalen denken wij actief na of dit document jou en je onderneming de beste bescherming biedt en of alles correct is.

Door deze kosteloze extra inspanning te doen geven we onze klanten een betere service en bieden we hen meer rechtszekerheid.

Tom Goemaere – Founding Partner

Tom did a great job translating our terms and conditions, very professional. I am very sure we will use his services again in the future. Thank you.

– Kennard Piereij, CEO Alux Profiel

E-commerce documenten

Ondernemen op het internet is vaak internationaal. Wij vertalen graag je e-com documenten en kijken deze na. Hierronder is een opsomming van enkele vaak voorkomende E-commerce documenten die wij vertalen.

Algemene voorwaarden

Cookie & privacy policy

Herroepingsrecht

Website disclaimers

Contracten en overeenkomsten

Wij zorgen ervoor dat je contacten en overeenkomsten rechtsgeldig vertaald worden en indien nodig geoptimaliseerd. Hierronder is een opsomming van enkele vaak voorkomende Contracten en overeenkomsten die wij vertalen.

Factuur & offertevoorwaarden

Koop- & verkoopovereenkomsten

Dienstenovereenkomsten

Facturen & betwistingen

Algemene Juridische Documenten

Ongeacht of je een freelancer bent of een heuse onderneming hebt, er zijn tal van juridische documenten die correct moeten zijn, ongeacht de taal. Hierronder is een opsomming van enkele vaak algemene juridische documenten die wij vertalen.

Dataverwerkingsovereenkomsten

NDAs en non-compete overeenkomsten

Rechterlijke uitspraken

Subsidieaanvragen

Juridische communicatie

Heb je juridische communicatie ontvangen of wil je er versturen? Wij zorgen ervoor dat deze professioneel en correct wordt vertaald. Hierronder is een opsomming van enkele vaak voorkomende juridische communicatie die wij vertalen.

Bedrijfs- & overheidscommunicatie

Interne bedrijfscommunicatie

E-mails

Juridische bijlages

Neem gerust vrijblijvend contact indien je vragen hebt.

Contacteer ons