Freelance paralegal inhuren: schakel jouw jurist in!

Heeft je bedrijf nood aan wat extra (juridische) handen? Dan is het inhuren van een freelance paralegal van Jouw Jurist exact wat je nodig hebt. Onze juristen komen op freelancebasis jouw juridische dienst ondersteunen als het even druk is of als er iemand wegvalt.

Wij helpen je bedrijf als een geoliede machine op juridisch vlak door te lopen en nemen snel en vakkundig je processen over. Door onze flexibele manier van werken zit je nooit vast aan een contract en kun je zelfs in het weekend gebruikmaken van onze diensten.

Wat doen onze paralegals voor je?

Onze paralegals hebben de kennis en ervaring om zo goed als elke juridische taak tot een goed einde te brengen. Van het opstellen van contracten en juridische documenten tot het vertalen van overeenkomsten en het toezien op de juridische compliance.

Onze paralegals kunnen zowel een leidende als ondersteunende rol op zich nemen. Valt er iemand van je team weg of is er opeens heel wat extra juridisch werk te doen, dan ondersteunt onze paralegal je team zodat dit wordt opgevangen. Heb je nood aan iemand die je juridische framework eens onder de loep neemt of een objectieve blik heeft op je onderneming? Onze freelancers helpen je onderneming door de teugels in handen te nemen.

Freelance paralegal inhuren goedkoop

Hoeveel kost een freelance paralegal inhuren

Doorgaans hangt de kostprijs van het inhuren van een freelance paralegal af van de grootte van het project. Hoe groter en hoe langer het project duurt, hoe lager de uurprijs wordt. Zo beginnen de tarieven van een freelance paralegal bij Jouw Jurist al vanaf €55,- excl. btw per uur.

Wanneer je een kleiner project hebt van slechts enkele uren, rekenen we nog steeds een bijzonder scherp tarief van €65,- excl. btw per uur. Het is ook mogelijk om ons voor een bepaalde opdracht – zoals het opstellen van een contract of algemene voorwaarden – in te schakelen voor een vaste projectprijs.

Doordat wij uitsluitend via videocalls, chat en e-mail werken, zorgen we ervoor dat de kosten laag blijven en er een maximaal aantal productieve uren is.

Waarom kiezen voor een freelance paralegal van Jouw Jurist? 

Als ondernemer wil je er uiteraard zeker van zijn dat belangrijke zaken door bekwame personen worden afgehandeld. Wij zijn ervan overtuigd dat je door onze freelance paralegals volledig ontzorgd zult worden op juridisch vlak.

Kiezen voor een freelance paralegal van Jouw Jurist brengt de volgende voordelen met zich mee.

  • Sterk team: de paralegals van Jouw Jurist zijn volwaardige juristen met uitgebreide praktische ervaring. Daarnaast kunnen zij – zonder meerkost – terugvallen op de expertise van de rest van ons team. Daardoor huur je eigenlijk niet alleen een paralegal in, maar een volledig juridisch team zonder dat je daar extra budget voor hoeft te reserveren.
  • Snel beschikbaar: heb je snel een freelance paralegal nodig om je team te ondersteunen? Meestal kunnen onze paralegals al binnen 48 uur beginnen met het ontzorgen van je onderneming op juridisch vlak. In het geval van een dringende opdracht of vraag zijn wij ook beschikbaar in het weekend, inclusief op zondag.
  • Scherpe tarieven: doordat wij onze besparingen en tijdsefficiëntie door online te werken rechtstreeks doorrekenen aan de klant, kunnen wij bijzonder scherpe tarieven hanteren voor onze diensten. Zo kun je al vanaf €55,- excl. btw per uur een beroep doen op een ervaren paralegal.
  • Flexibele samenwerking: wij geloven niet in langdurige contracten, maar in productieve samenwerkingen waarbij we elke keer opnieuw onze meerwaarde bewijzen. Daarom is het mogelijk om ons op uurbasis in te huren, voor enkele dagen of voor meerdere maanden. Bevalt de samenwerking je niet, dan kun je zonder schadebeding opzeggen.

Contacteer ons

Interesse in een samenwerking of wil je bespreken wat we voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of via info@jouwjurist.be, en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je opdracht te bespreken.