Ervaren juridisch vertaalbureau – vertalingen door Belgische Juristen

Ben je op zoek naar een ervaren juridisch vertaalbureau dat verder gaat dan louter 1 op 1 vertalingen? Dan ben je bij Jouw Jurist aan het juiste adres!

Onze vertalers doen enkel juridische vertalingen, waardoor ze vertrouwd zijn met alle nuances van juridische teksten. Daarnaast zijn zij ook geschoold als jurist met praktische ervaring op de werkvloer.

Hierdoor zijn onze vertalingen niet alleen correct, maar kunnen we ook suggesties doen om je teksten verder juridisch te optimaliseren. Zo heb je een solide vertaling en een nog betere rechtspositie.

Wij vertalen je teksten vanuit het Nederlands naar het Engels en vice versa. Daarnaast kunnen we je ook assisteren bij het vertalen van Franse teksten. Stuur hieronder de tekst door die je wilt laten vertalen voor een gratis offerte. Heb je nog vragen voor ons, neem dan gerust contact met ons op via info@jouwjurist.be.


Waarom kiezen voor ons ervaren juridisch vertaalbureau

Als je een juridische tekst laat vertalen, wil je uiteraard dat dit foutloos gebeurt. De gevolgen van een foute vertaling of een niet gehaalde deadline kunnen immers significant zijn. Kiezen voor ons als jouw juridisch vertaalbureau met ervaring heeft enkele duidelijke voordelen voor jou of je bedrijf.

Vertalers en juristen

Jouw Jurist onderscheidt zich van andere vertaalbureaus doordat er niet alleen vertalers, maar ook juristen aan je teksten werken. Zo houden we de gebruikte termen consistent tussen de versies en worden er geen fouten gemaakt door rechtstreekse vertalingen uit te voeren.

Doordat wij dagelijks bedrijven helpen met juridische documenten en advies, hebben wij ook de nodige kennis en ervaring om fouten uit de brontekst te halen en deze juridisch te optimaliseren.

Scherpe tarieven

Doordat wij aanzienlijk verbeterde efficiëntie hebben door een digital-first benadering te hanteren, kunnen wij deze besparingen rechtstreeks doorrekenen in onze tarieven. Zo houden wij onze vertalingen betaalbaar zonder in te boeten op kwaliteit. Voor grote opdrachten is het eveneens mogelijk om een aanzienlijke korting te geven. Neem daarvoor contact met ons op.

Snelle communicatie

Heb je snel een vertaling nodig van een e-mail, contract of letter of intent? Wij beantwoorden al je vragen binnen 24 uur. Ook kunnen wij je assisteren door een spoedvertaling voor je uit te voeren.

Doordat wij ook in het weekend vertalingen doen, is het mogelijk om een vertaling van een tekst die op vrijdag werd ingediend, al op maandag te leveren. Daardoor verliest je onderneming geen tijd en kun je snel schakelen.

Respect voor deadlines

Deadlines die gemist worden kunnen grote gevolgen hebben, zeker wanneer het gaat om juridische documenten. Daarom doen wij er alles aan om altijd voor de deadline te leveren, zonder dat wij op kwaliteit inboeten.

Wij hanteren realistische tijdslijnen die worden nagekomen.

ervaren juridisch vertaalbureau

Wat kosten een vertaling bij Jouw Jurist

Meestal werken wij op basis van een offerte op maat. Toch vinden we het belangrijk om een transparante prijs vooraf mee te delen. De prijs per woord voor een vertaling schommelt tussen de 12 cent per woord voor grote opdrachten en 17 cent per woord voor kleinere vertalingen. 

Wij geven je altijd de exacte prijs voor de vertaling. Er volgen geen extra facturen of onverwachte kosten.

Wat doen we voor je

Jouw Jurist helpt jou en je onderneming met vrijwel elke juridische vertaling – met uitzondering van beëdigde vertalingen – van het Nederlands naar het Engels en vice versa. Ook in het Frans kunnen we je assisteren met een solide vertaling.

Je kunt rekenen op de ervaren vertalers van Jouw Jurist voor onder andere de volgende zaken:

Wil je een gratis offerte ontvangen of heb je nog vragen over wat we voor je kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.